lørdag 8. august 2009

Devils Tower/Deadwood/Sturgis

07.08.09
Etter frokost dro vi mot Deadwood. Vi kjorte vei nr 85 mot Spearfish. Der fant vi ei bakevje som gikk til Deadwood, den kunne vi kjøre videre til Sturgis. Underveis var det storslagen natur. I Deadwood spiste vi i en gammel saloon med sagflis på gulvet, Saloon nr. 10. Der gikk Wild Bill Hitckok rundt og passet på. Han ble skutt i ryggen i 1879, men han var der ennå.... Det var vanvittig mye sykler der. HA var representert. Det var så varmt at selv vi måtte kaste jakkene. Men hjelmene var på. Vi fugte vei 14a videre mot Sturgis. En helt super vei å kjøre sykkel på. Sinnsykt mye sykler rundt oss på alle kanter! Nydelige lyder! Ved innkjøringen til Sturgis kjørte vi som sild i tønne med tusenvis av andre, lyder,lyder og lyder! Krom, skinn, tatoveringer, langt hår, brede bakhjul og krom! Vi var i Sturgis! Kjørte i kortesje til paradegata hvor vi parkerte. Sneglet oss oppover paradegaten i varmen. Det var veldig varmt! Vi så på alt rundt oss og trodde ikke alt vi så.... Du må se det selv for å tro det. Bli med neste gang. Alle kom også i handlemodus. Her er mulighetene mange. Paraden var i full gang, noe å se på både for det svake og sterke kjønn. Fine damer kun iført kroppsmaling, netting trøyer med stooooore masker og ellers ingenting. For det svake kjønn; "you name it".... vi sier ikke mer! Vi gjentar - du må se det selv.
Sprettrumper hjemme - vel her er alt lltt.... hmmm.
Så gikk alarmen, Tunder-storm! Etter en kort stund braket det løs, alt fløt. Haglebygen kom, hagl store som bruskorker, og alt fløt omkring. En person kastet seg på en madrass og lot seg føre med strømmen. Syklene hadde vann til langt over eksospottene. Det hele sluttet like brått som det begynte og da avsluttet vi besøket. Hjemturen gikk via Rapid City. Spiste på en lokal bar og stupte så i seng.
Ut på natta braket det løs igjen. Det lynte i serier, hytta skaket og syklene var i faresonen. De av oss som MÅTTE ut i nødvendig ærend fikk en dusj samtidig. Vi fikk filmet haglebygen. Skal prøve å legge den ut på Youtube, med link på siden.
God natt!

2 kommentarer:

  1. Ja vädret kan ändras väldigt fort, pratade med kompisen i San Antonio och det kunde komma hagel stora som baseboll...
    Fortsatt trevlig tur, mkt kul att läsa det ni skriver
    //Tommy

    SvarSlett
  2. Moro å lese om ferden i det store utland, og dere er ikke de første som sier at ALT er litt.... i USA. Gleder meg til en kaffe og muntlig referat når ferden er over. Take care, and Hugs:))

    SvarSlett