lørdag 15. august 2009

Fremdeles i Bluff, Utah

15.08.09
Enkel frokost i resepsjonen. I dag delte vi oss litt i grupper fordi varmen tok mer på enkelte enn andre. Noen reiste tidlig til "Natural Bridges National Monument" (vei 163 og 261). På vei 261 stemte ikke veien med karten, det ble grusvei, som noen av oss ikke ville ta sjansen på, mens andre var tøffere. De som kom fram til Bridges hadde en flott opplevelse med hva naturen har skapt, naturlige broer i terrenget. Behagelig temeratur der opp i høyden. Vi andre som snudde hadde minst 35 grader og det føltes som om vi satt bak en hårtørrer. Men utsikten kan ingen ta ifra oss, den var vel verdt svetten som haglet. Monument Valley åpnet seg foran oss med utrolige formasjoner i røde fjell. Dette er unikt! "Mexican Hat" er en fjellformasjon som ser ut som en meksikaner som sitter med sin poncho og hatt. Andre flotte formasjoner så vi lenger syd, men dit skal vi i morgen. Veien er ikke mye svingete tilbake til Bluff, men sidevinden som feiet over sletten prøvde så godt den kunne å velte oss og syklene over ende innimellom. Plutselig stilner det før neste vindkule kommer. Men midt oppi dette har vi et landskap rundt oss som vi ikke opplever så ofte. Gamle hus og bilvrak som tatt ut av en film ser vi i øyekroken.
Svømmebasseng, boblebad og iskald øl frister så mye at vi parkerer syklene ved tre tiden og nyter livet ved bassengkanten i flere timer. Heeeeeeeeerlig!
Kveldsmat på samme bar - ikke navn.
Nå må vi ut til de andre i sommernatten, de har samlet seg ved en langbenk og vi hører praten går livlig. Har ikke tid til mer.
PS. Reiseruten videre går til Flagstaff i morgen for overnatting. Deretter til Williams, Oatman, Lake Havasu fra 21 til 24. august. Der skal vi bo på Windsor Inn Motell. Turen vår ender i Las Vegas. Der skal vi bo på Flamingo Las Vegas Hotel og Casino - Las Vegas Boulevard, fra 24 til 28. august. Der blir det bading, shopping, show og gambling. Kanskje en ny tatovering.... Ta en tur dit da vel! Dere finner oss ved poolen - antageligvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar