tirsdag 11. august 2009

Fra Breckenridge til Cotopaxi, CO

11.08.09

First of all we hope that our new friends from Kansas are safe back home. We will stay in touch with you as promised!
Best reagards from all of us in the Norwegian group.

Nydelig frokost etter en god natt søvn i stoooooore gode senger. Vi hadde forskjellig romtype, alt fra brudesuite med boblebad til køyesenger. I natt har det vært frost, vi hadde is på syklene. Etter en time var det 25 grader igjen. Vertskapet var fra Storbritania, trivelige mennesker. Vi fuglte vei nr. 9 til Frisco hvor vi handlet inn drikkevarer på grunn av neste overnatting er i Cotopaxi - i "bushen". Sverre hadde igjen gått berserk med handling på Wal-mart. Endelig fikk han kjøpt seg kamera, noe han egentlig hadde tenkt å vente med til høsten..... Han svinset rundt og fotograferte "Biker babes" - oss inkluldert i våre nyinnkjøpte klær - lær og stæsj. You name it! Vi fulgte vei 91 sydover, flott kupert terreng, gruver i området fram til Leadwille. 10500 fot. Den høyest beliggende landsbyen i Colorado, også den eldste. Der spiste vi lunsj på Silver Dollar Saloon fra 1879. Den var en opplevelse. Her var det laget flere westernfilmer med blant annet Sophia Loren. Bare baren var et syn. Store lokaler med mye historie i veggene. Stjernehimmel i taket. En opplevelse, et sus fra en fjern tid. Flotte mc veier videre slynget seg langs Arkansas River. Noen nedlagte gamle gårder i området, skjeive brunbarka bygninger med mye historie bak seg. Fra våre skandinaviske forferdre?
Syv Harleyer i rekke og rad, sol og ca. 32 grader. Felles opplevelse og nytelse.
Vi er i en annen verden og nyter livet til fulle. Hjemme er så langt, laaaangt borte.
Vi ankom KOA Cotopaxi som lå pent til ved Arkansas River. Ble innkvartert i 3 hytter som lå helt nede ved elven. Trivelig uteplass med kombinert grill og bålplass. Vi tok "ankerølen" som smakte fortreffelig i tørre struper. Praten flyter om dagens opplevelser, som overgår alt. Noen - ingen navn nevnt - sier at de i løpet av disse feriedagene har opplevd mer enn 10 år ved Holmestrandsfjorden - og da iberegnet høye bølger!...
Noen prøvde fiskelykken med hjemmelaget fiskeutstyr. Resultatet passet for katta. Vi måtte ty til pølser med bacon rundt, herlig!
De eneste kveldsbadere i elva var Randi og Eli. Klærne lå igjen på elvebredden.
Om det var noen tilskuere så lurte de i buskene, vi SÅ ingen. Tøffe jenter var kommentarene. Se bilder som er lagt ut på side 2.
Grillen er nå gjordt om til peis som kaster mykt skimmer ut i natten. Øl har vi på is i egen kjøler. Natten er ennå ung, vi ferierer. Mange og nye opplevelser venter. Vi har mer enn halvparten av ferien igjen.
Vi har nå, kl. 21.30 en utrolig stjernehimmel, 25 grader, grasshoppene "synger" i bushen og veden knitrer på bålet. Vi er i vesten!!

2 kommentarer:

 1. Bra skrevet, selv jeg fikk lyst til å dra på mc-tur nå. Kos dere masse :-))

  SvarSlett
 2. Håper dere koser dere masse.. noe som jeg har inntrykk av etter bloggen deres :)
  Skulle gjerne ha vært med på en slikt tur.

  Have Fun c",)

  Hils brodern og Andreas.

  SvarSlett