torsdag 13. august 2009

Fra Lake City til Cortez, CO

13.08.09

Gratulerer med dagen til Marry! Da vi ikke har dekning blir det ikke noe telefon før vi kommer i mer siviliserte strøk. Ønsker deg alt godt på dagen!
Stor klem fra Hanne og Jarle.

Frokost på en bar rett over veien. Bar i skikkelig cowboystil, der trives vi. Cowboyfrokost sier Sverre og frokosten hjemme i Svelvik blir aldri mer den samme......
Vi reiste nordover til Cursdan National Resort Area. Vi fulgte vei nr. 50 langs en nydelig innsjø, igjen flotte rancher, hester og natur som er helt ubeskrivelig! Skogbunnen ser ut som plen, alt er så nydelig og ryddig. Lukt av bål i det fjerne.
Her er et eldorado for rafting, fisking og klatring. Vei nr. 550 - så 62.
Vi tok et stopp på Telluride - en landsby med mange gamle bygninger, høyt beliggende og med flott utsikt. Typisk vintersportsted for folk med penger! Vi tok lunsj her og fortsatte vei nr. 145 mot Cortez. Vi er på KOA Cortez ved Mesa Verde. Dit skal vi i morgen. Vi er installert i tre hytter ved siden av hverandre, utsikt til vidt landskap dekket av spredte busker og med fjell i bakgrunnen. Nå kaller reisefølget på oss, for pøl
sene på grillen er varme og ølen kald. Deretter blir det igjen historier ved bålet. Vi forteller mer om hva som skjer ved leggetid, en gang i morgen.... God natt her vi sitter i den deilige sommernatten. I morgen venter nye eventyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar