fredag 21. august 2009

Fra Oatman til Lake Havasu, AZ

21.08.09
Vi sov så tungt at ingen spøkelser klarte å ta nattesøvnen fra oss.
Håvard, som hadde sovet i den "farlige sengen" hadde heller ikke hatt uforutsette opplevelser.
Vi ble guidet av verten, i en gullgruve og stedets fengsel. Han hadde mye interessante historier å fortelle. Oatman ligger 2700 fot over havet. Ca. 800 moh.
Varmen steg. 119 grader Farenheit ble det i lavlandet på vei mot Lake Havasu.
Det var som om vi stod tett inntil en stappfull vedovn - en hørtørrer var som en kald vind i forhold. Jarle og Hanne klager ikke - de kjører bil med air condition.
Det stakk som varme nåler i ansikt, armene og på delvis bare overkropper.
Kroppen skrek etter vann og vi hadde flere stopp for ikke å svime av. Konsentrasjonen ble deretter. Som de lokale sier - uten nok vann, mat og pauser under slike forhold: "You are doing strange things without knowing why" - og det merket vi alle. Det er som om noe eller noen andre overtar din kjøring og dine handlinger. Vi finner ikke vår egen sykkel, vi vet ikke hvorfor vi går inn i butikken og vi vet absoluttt ikke hva vi skal handle. Vi klamrer oss til vannflaska og heller kaldt vannn over hodet innimellom. Men varmen gjør at alt er tørt igjen etter to minutter.
Den siste sletten inn til Lake Havasu følte vi oss som robåter. Hanne og Jarle førte oss sikkert fram via Gps`n til Windsor Inn, med totalt utslitte Harley kjørere. Vi ramlet nesten umidelbart opp i bassenget. Det var ikke kaldt det heller! Men det fikk kroppstemperaturen ned til normal tilstand etter hvert.
Sulten kom - vi gikk i svime i ti minutter fra hotellet - og spiste på en Pizza Restaurant - med aircondition. Hjemturen gikk igjen i svime - via bensinstasjonen, for bunkring av div. drikkevarer. Kun for å holde væskebalansen. Tilbake til bassenget og der blir vi!!!
OBS! Nye bilder legges inn umiddelbart på album.

2 kommentarer:

 1. Spøkelseshus, så spennende :-)
  Nei, Håvard sover som en stein etter et par øl, så skulle dere ha merket noe spøkelse der så burde nok en annen ha hatt den senga.

  Vi opplevde også over 45 grader når vi var i Tyrkia, husk at kaffe og øl er vandrivende, så drikk mye vann også, ikke bare øl :-)

  Finner ingen nye bilder jeg.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Vi er to tupper som har sett bilder av noen flotte Shell stasjoner... Kan dere skaffe oss jobb ved en av disse, vi har god erfaring med bensinstasjon.... Hanne kan gå god for oss... ;-)
  Hvordan går det med gamblingen?
  Blir det vinn eller forsvinn?...
  Ser ut som dere har en fantastisk tur!!!
  Hils Hanne og Jarle!

  Gro og Mette

  SvarSlett