onsdag 19. august 2009

Fra KOA Grand Canyon til Seligman, AZ

19.08.09
Vi voknet som vanlig tidlig og etter litt kaffe kjørte vi ut av leieren.
Frokost på Subway før vei 40.
Deretter 40 vestover til Ash Fork som ligger på Route 66. Mye vind og mange store trailere på ruten.
En liten tur til på vei 40.
Inn på vei 139 inn til Seligman, vår endestasjon i dag. Vi er på Route 66.
Canyon Lodge viste seg å overgå alle våre forventninger. Vi ble ønsket velkommen som bikere, spesielt Harley-kjørere. Hver vår vannflaske fikk vi utdelt og det var herlig. Varmen er høy, ca. 94 Farenheit i skyggen.
Da vi kom inn på rommene våre var det bare gledeshyl å høre, alle var så fornøyde.
Hvert rom var forskjellig med forskjellige temaer: Marilyn Monroe, Elvis, Harley Davidson, John Wayne, 50 og 60 tallet og Hollywood. Terje og Tone fikk det rosa rommet - Marilyn - noe spesielt Terje var glad for................... Som ekte biker.
Her spaserte vi den eneste gata opp og ned, men det er likevel en opplevelse.
Masse Route 66 stæsj, en barberer som i gamle dager, ca. 80++++ og figurer på tak, gamle biler, gamle hotell og bygninger. Her som vognene tok seg fram i gamle dager kjører vi nå våre Harleyer - i deres fotspor. En litt rar følelse.
Alle har tatt en liten strekk i våre nydelige rom, og hva som skjer videre kommer vi tilbake til senere.

PS. Vi har og hatt opplevelser som vi har holdt internt, bl. annet et par sykehusbesøk.
I Breckenridge måtte Rune på sykehuset på grunn av øreverk. Han ble skikkelig undersøkt på rekordtid. Det viste seg å ikke være noe alvorlig, kun litt vondt etter flyturen.

Men så har vi Jarle - han var full av livsglede og hadde alltid ønsket å prøve ekstremsport - noe han forsøkte på vei fra Cotopaxi til Lake City. På Monarch Pass - 11312 fot foretok han en kontrollert utfortur ned en skråning. Så prøvde han en gang til - vi som ikke var kommet fram til skrenten så bare en støvsky. Denne gangen var han ikke så heldig. Armen var brukket, noe han konstaterte med den største ro og selvbeherskelse! Vi fikk tak i en stor ispose som han la armen på. Sverre overtok sykkelen. Hanne og Jarle kjørte bilen til Gunnison.
Sykehuset der tok imot og ventetiden ble ikke lang. Ca. en time etter ankomst lå han på operasjonsbordet. Han hadde to leger, spesialister. Den ene gift med utforkjører Clemont. Operasjonen tok 1,5 time og resultatet ser ut til å ha blitt veldig bra.

2 kommentarer:

 1. Hello, endelig. Nå har vi savnet dere! Vi føler og opplever reisen og kjemien deres gjennom de herlige bloggene.(: Ser på kart og følger med på været. Nei å nei Jarle ,du har ikke kropp til slike utfordringer. Fader så utrolig synd,men nyt servicen rundt deg litt ekstra du! Hanne: Jeg kjenner varmen og tenker på deg! Men,med ditt humør og herlige badehette ,står du som vanlig på og nyter alt rundt deg. Airc. i bil ærke å forakte,BOING#!(smil)Her er det karamellpudding i sving , da vi skal i tanteungen min (Ina E.) sitt bryllup på lørdag. Det er 18grader og lokale skurer nesten hver dag. Luna er født, så da blir det jentetur til Mette Marit etter jul..Vel , fortsatt god reise med dere, gratulere til love' erne og god bedring til Jarlefar. Klem fra Tone og hilsner fra alle kjente.

  SvarSlett
 2. Dere er kjempeflinke til å skrive blogg, angrer nesten på at jeg ikke ble med jeg nå. Kommer det snart noen flere bilder?
  Flott at dere trives så godt og har det så bra "over there". Er det sant at alt er så stort i Amerika? hehe.

  Siste nytt fra heimen:
  Nå har svineinfulensaen kommet til Sande og Svelvik. Flere jeg kjenner har fått det, bl.a. min kusine som jeg er mye sammens med. Foreløpig ser det ikke ut som om vi er smittet.

  Håvard: Sandra har bestemt seg for borgelig konfirmasjon, så jeg har meldt henne på jeg, regner med at det var greit for deg? Noen avgjørelser må en jo ta når gubben flagrer ut fra heimen i 1 måned :-). Savner deg.

  SvarSlett